Regenerar-se

marzo 31, 2010

I després de tres dies de soledat i foscor per un petit incident a causa de l’aplicació de productes erronis (nens, no ho proveu a casa) una servidora torna a obrir les persianes i a sortir al món. Però no us penseu que el meu involuntari reclutament ha estat tan traumàtic com en un principi podria semblar. De fet, crec que han estat les vacances més regeneradores que he fet en un bon temps.

Si no m’hagués passat aquest petit accident, aquesta setmana hauria estat igual d’atrafegada que les anteriors, sense oblidar l’agenda prevista pels dies corresponents a la setmana santa oficial. Així que aquests dies a casa m’he adonat de com poden perjudicar de vegades aquestes ànsies que es tenen per fer tantes coses. Sembla que l’agenda se’t ompli per art de màgia de mil trobades, activitats, assumptes pendents, sense que ni tan sols es tingui temps a plantejar-se de trobar un espai per a un mateix. Per qué passa? De qué volem fugir? Al final acaba sent necessari que, en contra de la teva voluntat, se’t acabi obligant a parar un moment per fer-te reflexionar en el que estás fent, en cap a on va tota aquesta voràgine d’activitats.

 Però no us penseu que arran d’aquest fet hagi decidit encaminar la meva vida cap a un estil de vida zen. Per això sempre estem a temps. Ara es moment de disfrutar de la quantitat d’hores de llum que se’ns regala i del millor de tot: la primavera, que, a part que la sang altera, es la millor época per a regenerar-se (alèrgics abstenir-se). Que disfruteu de les vacances!

Anuncios

2 comentarios to “Regenerar-se”

  1. pink pony said

    Nena, què ha passat? T’ha explotat una cafetera o què? Hello springtime!!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: