Viatges

mayo 26, 2010

Sempre m’ha costat fer resums dels viatges que faig. No sé si es per por a deixar-me detalls importants o precisament pel contrari, per no empapar de massa informació als meus receptors. Sigui com sigui, i com ja va sent habitual a les meves sortides, aquest ha estat un viatge intens i variat, carregat de situacions que, al englobar-les, perfilen el que es per a cadascú un viatge únic i irrepetible.

I una de les coses que ha fet aquest viatge únic per mi es que per primera vegada he pujat un cim de quatre mil metres. No era un pic difícil, però a partir d’ara ja sempre més serà el meu primer quatre mil, i aquestes coses sempre es queden. També ha canviat el fet de viatjar per fer muntanya, i no pas al contrari. Potser sembla que així coneixes menys la cultura local. Però, pensant-ho bé, sempre ha estat la natura la primera en arribar, i es la població la qui s’ha adaptat al medi. Està bé poguer cambiar aquest punt de vista per a entendre les diferents maneres de viure que tenim.

Ha estat divertit estar en un país on hi ha gent que encara no ha volgut cambiar l’hora del rellotge i hi perviuen dues hores diferents. Sembla impossible, pero al final tot acaba funcionant.I sobretot m’alegro de la companyia, qui ha contribuit a donar una forma especial al viatge. I al final, resumidament, segueixo  sense cansar-me de voltar pel món!

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: